Βιογραφικό Ιατρού

Η ιατρός Βασιλική Γαραντζιώτη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Παθολογία υπό τον καθηγητή Στέφανο Χατζηγιάννη στην Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΓΝΑ «Ιπποκράτειο». Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στην Β’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική με αντικείμενο την αντιμετώπιση των βαρέως πασχόντων στην ΜΕΘ. Απο το 1997, κατέχει θέση Διευθύντριας Παθολογικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την πολυετή της θητεία στην Τριτοβάθμια Περίθαλψη σε Πανεπιστημιακά και Ιδιωτικά νοσοκομεία, έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία στον χειρισμό, στην διαγνωστική προσέγγιση και στην θεραπευτική αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων νοσημάτων και δυσεπίλυτων κλινικών περιστατικών. Παράλληλα, στο ιδιωτικό της ιατρείο, εξειδικεύεται στην παρακολούθηση ασθενών με χρόνια νοσήματα, όπως Σακχαρώδη Διαβήτη, Παχυσαρκία, Διαταραχές Μεταβολισμού και Διατροφής, Αρτηριακή υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία κ.ο.κ., καλύπτοντας όλο το φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα επιστημονικού ενδιαφέροντος σε έγκριτα Ιατρικά περιοδικά, και είναι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας και της Εταιρείας Ειδικών Λοιμώξεων.

Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Προσυμπτωματικός έλεγχος (check-up)

Εμβολιασμοί ενηλίκων

Νοσήματα «φθοράς»

Εφαρμογές Ιατρικού Βελονισμού